Conferència a Vic sobre com treballar l’art adaptat per les persones amb discapacitat

Es celebra el 3 de març a la seu de DIXIT Vic

conferència a DIXIT Vic
DIXIT Vic organitza la conferència // Foto: Imatge extreta del web dixit.gencat.cat

El proper 3 de març DIXIT Vic acollirà la conferència “Treballar l’art amb adaptacions amb persones amb discapacitat” a càrrec d’Emma Brunet, mestra en educació especial, Yolanda Rubio, integradora social, i Marina Alarbó, tècnica sociosanitària. Totes tres són professionals que treballen amb aquest tipus d’adaptacions per treballar l’art al Centre d’Atenció Especialitzada (CAE) de la Residència Montserrat de la Fundació MAP de Ripoll. Durant l’acte també es presentarà el llibre ‘Art per a totes les mans’ que ha estat elaborat per les tres educadores juntament amb diverses persones ateses al centre.

L’objectiu de la conferència és explicar que treballar l’expressió artística i la creativitat amb persones amb discapacitat comporta molts beneficis i també la superació d’algunes barreres físiques.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte, que tindrà lloc a les 17 hores a la seu de DIXIT Vic (Miquel Martí i Pol, 1), comptarà amb la presència d’una persona atesa al centre, que parlarà de la seva experiència creativa utilitzant suports adaptats.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*