La Seu d’Ègara de Terrassa millora l’accessibilitat cultural del conjunt monumental per a persones amb capacitats diverses

El Museu de Terrassa incorpora nous elements inclusius i accessibles

seu egara terrassa accessibilitat cultural capacitats diverses

La Seu d’Ègara incorpora un seguit d’elements per millorar l’accessibilitat del conjunt monumental adreçats especialment a les persones amb problemes d’audició reduïda. Mitjançant el programa «la Mirada Tàctil» de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona, s’han incorporat uns codis QR instal·lats a la maqueta tàctil ja existent, situada al recinte de les esglésies, i també a diferents punts o elements destacats dins del recorregut de la Seu d’Ègara.

Aquests elements permeten descarregar fins a nou vídeos explicatius del conjunt i de la mateixa maqueta amb interpretació de llengua de signes catalana i subtítols.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les persones interessades també poden accedir des de casa a la pàgina web del Museu de Terrassa on trobaran totes les gravacions en l’apartat d’Accessibilitat i a l’apartat de la Seu d’Egara.

El Museu de Terrassa disposa d’una altra maqueta tàctil de la Casa Alegre de Sagrera que conté informacions en lletra gran i braille i un codi QR amb uns vídeos explicatius d’aquest immoble modernista que es poden visionar a la pàgina web del Museu.

BANER_300X250

Amb l’objectiu d’esdevenir un espai inclusiu i accessible per a tothom, actualment el Museu de Terrassa treballa en noves accions adreçades a persones amb capacitats diverses mitjançant la creació de recursos culturals, dins del programa de suport «Accessibilitat cultural: la Mirada Tàctil»

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*