Dimarts, 20 febrer 2024
IniciCAFÈS DINCATLa segona entrega dels 'Cafès Dincat' aborda el que va suposar l’aprovació...

La segona entrega dels ‘Cafès Dincat’ aborda el que va suposar l’aprovació de la Llei LISMI

En parlen els germans Kati Trias (presidenta de la FCSD) i Andreu Trias (activista i escriptor), i el conseller de Drets Socials, Carles Campuzano

Dincat ha fet la segona entrega dels Cafès Dincat, el cicle de conferències audiovisuals de la federació amb diferents personalitats que han tingut un pes en la transformació el sector al llarg dels 50 anys de vida de la màxima representat de les persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya.

En aquest Cafè Dincat es parla del que va suposar l’aprovació de la Llei d’Integració Social del Minusvàlid, més coneguda com la LISMI. Aquesta llei del 1982 va significar un canvi radical. Per primer cop, amb una llei innovadora, es reconeixia el dret de les persones amb discapacitat intel·lectual a la inclusió social i laboral. 

En parlen els germans Katy Trias (presidenta del patronat de la FCSD) i Andreu Trias (escriptor i activista), fills de Ramon Trias Fargas, impulsor de la LISMI, i Carles Campuzano, conseller de Drets Socials. Condueix Josep Maria Soro, periodista de TV3 i director del TEBVist.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content