Dilluns, 6 desembre 2021
IniciDiscapacitatLa Pompeu Fabra (UPF) organitza una jornada sobre Discapacitat i Drets al...

La Pompeu Fabra (UPF) organitza una jornada sobre Discapacitat i Drets al Campus de la Ciutadella

jornada discapacitat drets pompeu fabra

A iniciativa d’un grup de recerca en Filosofia del Dret amb col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitzen el proper 20 de març al Campus de la Ciutadella de la UPF, la jornada Discapacitat i Drets.

Els ponents de la jornada seran:

fiare banca etica crowdfunding
  • Rafael de Asís – Catedràtic de Filosofia del Dret – Universitat Carlos III de Madrid. La seva ponència serà “El Derecho a la accesibilidad universal”
  • Antonio Centeno – Membre de l’Oficina de Vida Independent. Responsable del projecte Assistència Sexual.org i Co-director del documental “Yes WeFuck”. La seva ponència serà “El dret a l’assistència sexual”.
  • Antoni Galiano – Secretari Delegat de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat – Ajuntament de Barcelona. La seva ponència serà “El Dret a l’assistència personal”.
  • Patricia Cuenca – Professora de Filosofia del Dret – Universitat Carlos III de Madrid. La seva ponència serà “L’esterilització forçosa de les dones amb discapacitat”.
  • Miguel Presno – Professor Titular acreditat com Catedràtic de Dret Constitucional – Universitat d’Oviedo. La seva ponència serà “El derecho a voto de las personas con alguna discapacidad”
  • Grup de dones de l’Observatori de Drets de DINCAT (Discapacitat intel·lectual Catalunya) : Dolors Torrents Mestres, Montse Garcia Sanchez, Dolors Rius Piè, Anna Morón Roca i Rafaela Vioqué Aznar. La seva ponència serà “En primera persona : Els Drets de les dones amb discapacitat”
  • Noelia Igareda – Professora de Filosofia del Dret  – Universitat Autònoma de Barcelona. “Els drets sexuals i reproductius de les dones amb discapacitat”
  • Alberto Carrio -Organitzador – Professor de Filosofia del Dret de la Universitat Pompeu Fabra.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES