La Pompeu Fabra (UPF) organitza una jornada sobre Discapacitat i Drets al Campus de la Ciutadella

En col·laboració amb l’institut Municipal de Persones amb Discapacitat

jornada discapacitat drets pompeu fabra

A iniciativa d’un grup de recerca en Filosofia del Dret amb col·laboració de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD), la Facultat de Dret de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) organitzen el proper 20 de març al Campus de la Ciutadella de la UPF, la jornada Discapacitat i Drets.

Els ponents de la jornada seran:

Banner Col·lectiu Ronda 300x600
  • Rafael de Asís – Catedràtic de Filosofia del Dret – Universitat Carlos III de Madrid. La seva ponència serà “El Derecho a la accesibilidad universal”
  • Antonio Centeno – Membre de l’Oficina de Vida Independent. Responsable del projecte Assistència Sexual.org i Co-director del documental “Yes WeFuck”. La seva ponència serà “El dret a l’assistència sexual”.
  • Antoni Galiano – Secretari Delegat de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat – Ajuntament de Barcelona. La seva ponència serà “El Dret a l’assistència personal”.
  • Patricia Cuenca – Professora de Filosofia del Dret – Universitat Carlos III de Madrid. La seva ponència serà “L’esterilització forçosa de les dones amb discapacitat”.
  • Miguel Presno – Professor Titular acreditat com Catedràtic de Dret Constitucional – Universitat d’Oviedo. La seva ponència serà “El derecho a voto de las personas con alguna discapacidad”
  • Grup de dones de l’Observatori de Drets de DINCAT (Discapacitat intel·lectual Catalunya) : Dolors Torrents Mestres, Montse Garcia Sanchez, Dolors Rius Piè, Anna Morón Roca i Rafaela Vioqué Aznar. La seva ponència serà “En primera persona : Els Drets de les dones amb discapacitat”
  • Noelia Igareda – Professora de Filosofia del Dret  – Universitat Autònoma de Barcelona. “Els drets sexuals i reproductius de les dones amb discapacitat”
  • Alberto Carrio -Organitzador – Professor de Filosofia del Dret de la Universitat Pompeu Fabra.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*