IniciESPORT ADAPTATEl CE Costa Daurada B es consolida al capdavant de la Lliga...

El CE Costa Daurada B es consolida al capdavant de la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes Nivell 2

costa daurada consolida liderat lliga bcr catalunya nivell 2
El líder suma ja vuit victòries a la competició // Foto: FCEDF

El CE Costa Daurada B i l’UNES-AFA han estat els vencendedors en els partits que s’han disputat aquest cap de setmana corresponents a la desena jornada de la Lliga Catalana de Bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

Al primer partit de la jornada, el CE Costa Daurada es va enfrontar al CB Granollers, en un partit on, després de la igualtat entre els dos equips al primer quart, el CE Costa Daurada B va guanyar amb claredat el segon quart i ja va guanyar tota la resta de parcials al CB Granollers, arribant al final del matx amb victòria pel CE Costa Daurada B per 58 a 33. Amb aquesta victòria, l’equip tarragoní s’afiança en la primera posició de la Lliga Catalana amb vuit victòries.

En l’altre partit de la jornada, l’UNES – AFA va rebre a Sant Feliu de Llobregat la visita del Comkedem. El partit va ser dominat des del començament per l’equip local, que no va donar cap opció de victòria al Comkedem. El resultat a la mitja part ja era favorable als jugadors de Jaume Vilella per 20 a 6. El domini local va continuar durant tota la segona meitat, arribant al final del partit amb el resultat de 45 a 13 favorable a l’UNES – AFA.

El partit entre el CB MIFAS B i els Màsters FCEDF es va ajornar i es jugarà en properes dates. L’equip que ha descansat a aquesta jornada ha estat el Bamesad de València.