La piscina de Palau d’Anglesola acollirà enguany l’acte central del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple” a Lleida

Hi participaran unes 120 piscines a la demarcació lleidatana

acte central lleida mullat piscina palau anglesola
Presentació de l’acte central del Mulla’t a Lleida // Foto: Diputació de Lleida

La piscina municipal de Palau d’Anglesola acollirà el proper 8 de juliol l’acte central a Lleida del “Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple”. La presentació d’aquest acte s’ha celebrat aquesta setmana a la Diputació de Lleida i ha comptat amb la participació del diputat Francesc Sabanés; de l’alcaldessa del Palau d’Anglesola, Montserrat Messeguer; i de Mònica Nieves, neuropsicòloga i directora del Centre Neurorehabilitador Miquel Martí i Pol, i representant de la Fundació Esclerosi Múltiple en aquest acte. En la seva intervenció, Sabanés va destacar que el “Mulla’t” és, com ho demostren els seus 25 anys de vida, una “iniciativa arrelada” i “tot un referent”, i que, com totes les de caire social, compta amb el suport de la Diputació.

En el cas del Palau d’Anglesola, tal com ha explicat Montserrat Messeguer, s’ha comptat amb la implicació de “totes les entitats del poble, encapçalades per l’Associació Esportiva de Natació”, i s’han organitzat un seguit d’activitats, com ara un dinar i un berenar solidaris, aquagym, activitats per als infants, una tirada de bitlles, etc. A més, es comptarà amb la presentadora Mariví Chacón, que farà de conductora de l’acte, i amb la meteoròloga Carme Farnell, que és del Palau d’Anglesola i que protagonitzarà un parlament.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El “Mulla’t” va començar l’any 1994 amb 67 piscines i l’últim any ja en van ser més de 600 i un miler de voluntaris. A Lleida, l’objectiu marcat és arribar a les 120 piscines. Tots els fons que es recapten es destinen a l’esclerosi múltiple infantil, perquè fins a un 10% dels casos es diagnostiquen en menors de 18 anys, tal com va destacar Mònica Nieves.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*