La jornada de RSC un Món Millor de SER Catalunya comptarà amb la participació del Grupo SIFU

Tindrà lloc el proper 10 de juliol al CCCB de Barcelona

cristian rovira jornada rsc un mon millor
Cristian Rovira serà un dels ponents de la jornada // Foto: Grup SIFU

El Grupo SIFU estarà present, amb una conferència i un taller, a la jornada un MÓN MILLOR, organitzada per SER Catalunya al CCCB de Barcelona sobre responsabilitat social empresarial (RSE) dirigida a empresaris i emprenedors, gerents, professionals del màrqueting i la comunicació, i persones que treballen en departaments de RRHH i RSC. 

Al llarg del matí, es podrà escoltar als millors experts en responsabilitat social del nostre país i diferents casos d’èxit d’empreses que han integrat la RSC en la seva estratègia de negoci. 

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Entre altres ponents, Cristian Rovira, Vicepresident de Grupo SIFU, parlarà de com passar de la Responsabilitat Social Corporativa al següent nivell que suposa entrar en la Responsabilitat Social Competitiva. Per la seva banda, Elisabet Palomo, Directora de Consultoria de RSC de Grupo SIFU, i Rut Ballesteros Gil, auditora de RSC en diferents certificadores, impartiran un taller pràctic amb el qual aterrar els continguts teòrics sobre la responsabilitat social i començar a implementar-los en una organització. 

També hi hauran diferents xerrades i activitats on es donaran a conèixer les iniciatives socialment responsables més innovadores i les eines amb les quals crear una marca molt més rellevant, competitiva i amb genuïna visió social.  

BANER_300X250

En paral·lel, els donatius que es recaptin entre els assistents es destinaran a la campanya Cap Nen Sense Joguina amb el qual Radio Barcelona col·labora des de fa 52 anys i que vela per que els nens i nenes sense recursos de la ciutat puguin viure la màgia del dia de Reis amb joguines noves.

1 Comentaris

  1. Buenas tardes saben que grupo sifu no cumple el convenio en muchos puntos,ya está bien de ponerles medallas por que las medallas se ganan respetando más a sus trabajadores y aplicando un convenio que esta empresa pisa y ningunea hacia el trabajador.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*