La jornada de la Càtedra HTSI debat sobre la importància del turisme accessible

Ressalta el disseny universal i el dret a l’oci per a tothom

jornada debat càtedra htsi turisme accessible barcelona
La jornada va posar de relleu el mercat emergent del turisme accessible // Foto: Càtedra HTSI

La gestió de l’èxit i els seus efectes col·laterals, la seguretat i la sostenibilitat són els reptes actuals i futurs del turisme a Barcelona, segons el debat dels experts que van participar dimecres a la Jornada Anual de la Càtedra HTSI de Turisme i Responsable i Hospitalitat sota el títol “Turismo, para què?.

Durant la jornada, Mònica Cerdán, directora de la Càtedra de Turisme Responsable i Hospitalitat de HTSI, va presentar l’activitat de la Càtedra durant el curs 2017-2018. La presentació va comptar també amb la participació de Xavier Sanmartí, director de La Molina-FGC (única estació d’esquí accessible a Espanya); Irene Calvis, responsable del Projecte Social del Gran Teatre del Liceu, i Flora Torrents, responsable del Programa de Turisme i Comercio del districte barcelonès de Les Corts. Tots ells van exposar els seus projectes de col·laboració amb la Càtedra HTSI.

BANER_300X250

La Càtedra pretén expulsar la innovació en col·laboració amb la indústria en turisme responsable, hospitalitat i accessibilitat. Un dels àmbits destacats és el de la discapacitat. En l’any 2016 havia a Espanya 2.998.639 persones amb discapacitat, de les quals 529.104 a Catalunya, i en el món més de mil milions.

En aquest sentit Mónica Cerdán va assegurar que aquest “és un mercat important i ens anem a apropar des d’una perspectiva doble, como una oportunitat de negoci per les empreses i també des del disseny universal per tenir un turisme més igualitari en el que el tothom té el mateix dret a l’oci”.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*