La II Jornada Escolar Inclusiva a Catalunya de la Fundació Aspasim ja té definit el programa definitiu

S’emmarca dins el 80 aniversari de la Fundació Aspasim

cartell jornada aspasim escola inclusiva catalunya un dret

La II Jornada Escolar Inclusiva a Catalunya, que sota el títol “Del repte d’aprendre a l’èxit de tots”, tindrà lloc el proper 10 d’abril a la Universitat de Barcelona en el marc dels actes de celebració del 80 aniversari de la Fundació Aspasim, ja té definit el seu programa definitiu.

La conferencia inaugural la impartirà el Dr. Miguel Angel Verdugo. Catedràtic de la Universitat de Salamanca i Director de l’INICO.

BANER_300X250

En la jornada estaran presents es primeres espases dels diferents grups polítics i agents socioeducatius, els responsables de materialitzar i substanciar el Decret 150/2017 per una escola inclusiva a Catalunya, l’adjunta al síndic de Greuges, Catedràtics i professors de sis universitats públiques i privades, representants de la Plataforma Ciutadana per una escola inclusiva a Catalunya i la LADD, membres d’EAP, CDIAP  i inspecció , experiències i pràctiques excel.lents de diferents escoles Bressol, d’infantil, primària i secundària ordinàries i Centres d’Educació especial públics i concertats.

Tots aquests agents estan especialment compromesos en un camí de transformació i canvi que trenqui falsos debats gairebé maniqueus i avanci en la construcció d’una nova escola de qualitat preparada per donar respostes a les necessitats de suport educatiu de tots els alumnes- sense excepcions i en totes les etapes educatives.

I quina taula de drets amb el darrer informe de la CRPD!!! que emmarcarà el  Dr. Alejandro Saiz. de la UPF

Hi haurà també taules rodones amb famílies, alumnes, germans, representants d’AMPA i diferents testimonis que viuen o  han viscut processos complexos.

La jornada acabarà amb diferents actes amb moments musicals amb l’Orquestra de la Universitat de Barcelona, dirigida per Carles Gumí, la companyia conta contes Botó Màgic, el pianista Lluís Vidal i les cantants Itziar Castro, Lucrecia i Yolanda Sikara.  

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*