Divendres, 14 juny 2024
IniciCOVID-19La Generalitat suspèn la tramitació de sol·licituds dels ajuts Covid-19 al pagament...

La Generalitat suspèn la tramitació de sol·licituds dels ajuts Covid-19 al pagament del lloguer

Els 14,5M€ previstos són insuficients per les 14.300 sol·licituds rebudes

persones cuina pis lloguer
El Govern ha rebut un allau de sol·licituds // Foto: Obra Social “la Caixa”

Dimecres es va publicar al diari oficial de la Generalitat la suspensió de la presentació de més sol·licituds dels ajuts a minimitzar l’impacte econòmic i social de la Covid-19 en els lloguers de l’habitatge habitual.  

Els 14,5M d’euros previstos per fer front a les necessitats del lloguer per habitatge habitual s’ha demostrat totalment insuficient davant les més de 14.300 sol·licituds que ha rebut la Generalitat. Tot i que, el govern de la Generalitat ja ha demanat a l’estat que dobli el pressupost pels ajuts.

Recordem que el passat 19 de maig, des de la Generalitat i l’Agència de l’Habitatge de Catalunya (AHC) s’obria una línia d’ajuts al pagament del lloguer, de l’habitatge habitual per a persones en situació de vulnerabilitat provocada per la pandèmia del Covid-19, en les que les persones amb discapacitat tenien certes avantatges per accedir-ne.

PUBLICITAT

És a dir, per totes aquelles persones que han passat a estar en situació d’atur, que hagin patit un Expedient Temporal de Regulació d’Ocupació (ERTO), que hagin vist reduïda la jornada de treball per motius de cures, en cas de ser empresari, o bé per altres circumstàncies similars que suposin una pèrdua d’ingressos.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content