Diumenge, 25 setembre 2022
Diumenge, 25 setembre 2022
IniciLa Generalitat licita les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de...
Array

La Generalitat licita les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de metro Ciutadella-Vila Olímpica

Per adaptar-la a les persones amb mobilitat reduïda

estació metro ciutadella vila olimpica
Estació metro Ciutadella-Vila Olímpica // Foto: gencat

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat la licitació de la redacció del projecte per a la millora de l’accessibilitat de l’estació de l’L4 de metro de Ciutadella-Vila Olímpica, a Barcelona. Els treballs consistiran en l’adaptació a persones amb mobilitat reduïda d’aquesta instal·lació. El Departament impulsa la redacció del projecte constructiu d’aquesta actuació per un import de 150.000 euros i un termini de 12 mesos. L’obra suposarà una inversió estimada en 4 MEUR

Actualment, l’accés a l’estació, situat en la intersecció del carrer Ramon Trias Fargas amb l’avinguda d’Icària, s’efectua mitjançant unes escales fixes i mecàniques a ambdós costats de l’avinguda d’Icària i, des d’aquest punt, s’arriba al vestíbul a través d’un passadís de 120 metres de longitud. Un cop al vestíbul, la comunicació fins a les andanes de l’estació es realitza amb unes escales fixes i amb unes mecàniques.

El projecte que s’impulsa definirà les actuacions necessàries a dur a terme al vestíbul existent per adaptar l’estació a persones amb mobilitat reduïda. 

Actualment, estan adaptades 146 de les 159 estacions existents a la xarxa de metro de l’àrea de Barcelona, una xifra que suposa un 92% del total. En aquests moments, estan en execució els treballs per adaptar a persones amb mobilitat reduïda l’intercanviador de Maragall i pròximament començaran els del de Plaça d’Espanya.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content