La Generalitat declara Special Olympics Catalunya com a Entitat d’Utilitat Pública

Suposa beneficis fiscals per tots els seus col·laboradors

0
83
L’enitat treballa per la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual // Foto: Special Olympics Catalunya

La Generalitat de Catalunya ha reconegut per fi a Special Olympics Catalunya com a Entitat d’Utilitat Pública que treballa per una total integració de les persones amb discapacitat intel·lectual dins la societat mitjançant l’esport.

L’obtenció d’aquest reconeixement és un incentiu fiscal per a totes aquelles entitats, empreses, o persones que a títol personal volen que l’entitat segueixi impulsant activitats per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies.

Segons el règim fiscal establert en la Llei 49/2002 suposa l’aplicació de diferents avantatges de caràcter subjectiu entre les que destaca l’aplicació de deduccions fiscals en l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques (IRPF) i en l’Impost sobre Societats (IS) en les donacions realitzades a Special Olympics Catalunya per persones físiques i/o jurídiques. 

Així doncs l’efectivitat dels donatius, donacions i aportacions deduïbles fiscalment es justificarà mitjançant certificat expedit per SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA, amb compliment dels requisits establerts legalment.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí