Dimecres, 19 gener 2022
IniciEsport AdaptatEl Govern rep la delegació catalana dels Jocs Special Olympics d’Abu Dhabi...

El Govern rep la delegació catalana dels Jocs Special Olympics d’Abu Dhabi en una recepció institucional

govern-delegació-catalana-jocs-special-olympics-abu-dhabi
La delegació catalana a la recepció institucional que es va fer ahir // Foto: Special Olympcis Catalunya

El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, Gerard Figueras, va rebre ahir a la delegació dels esportistes catalans que van competir en els últims Jocs Mundials Special Olympics d’Abu Dhabi, en una recepció que va tenir lloc al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Dr. Melcior Colet de Barcelona.

Figueras va dir que “la millor medalla sou vosaltres. Heu estat uns excel·lents ambaixadors al món, però també a casa, la qual cosa no tothom pot dir”. El secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física va mostrar-se convençut que part de l’èxit és la “feina de formigueta i ben feta” que realitza Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, i va garantir el suport de la Generalitat de Catalunya a la seva tasca en favor de la normalització de la pràctica esportiva entre les persones amb discapacitat intel·lectual.

Per la seva part, Sergi Grimau, president d’Special Olympics Catalunya, va felicitar la delegació catalana “per les vostres fites personals i perquè torneu amb un sac de medalles i experiències”. Per la seva banda, Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL, va dir als esportistes que “heu estat modèlics, mostrant molt joc net” i que “heu d’estar orgullosos de les medalles que heu guanyat”.

El balanç de la delegació catalana als Jocs Special Olympics d’Abu Dhabi que es van disputar del 8 al 21 de març va ser de 4 medalles d’or, 4 de plata i 7 de bronze, així com 23 medalles de participació.

Els esportistes catalans formaven part de la delegació espanyola, que amb un total de 106 esportistes, va aconseguir 16 medalles d’or, 23 de plata, 21 de bronze i 54 medalles de participació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content