La Fundación Grupo SIFU llança una nova convocatòria de les Beques Desafíate per a esportistes amb discapacitat

La cinquena edició romandrà oberta fins el 13 d’octubre

becas-desafíate-2019-sifu-esportistes-discapacitat
La cinquena edició de les Beques Desafíate té una dotació de 8.000 euros // Foto: Fundación Grupo SIFU

Els esportistes amb discapacitat que vulguin superar-se amb un repte durant aquest any estan d’enhorabona. La Fundación Grupo SIFU acaba de llançar una nova convocatòria de les Beques Desafíate, per ajudes destinades a esportistes amb diversitat funcional que els permeten complir amb els seus reptes esportius individuals. 

La convocatòria d’inscripció per aquesta cinquena edició romandrà oberta del 2 de setembre fins al 13 d’octubre. Totes aquelles persones amb una discapacitat reconeguda de més del 33% i un repte esportiu per superar durant l’any que podran accedir a la convocatòria. Posteriorment, s’obrirà un període de votació pública a través de la pàgina de Facebook de la Fundación Grupo SIFU  i, un cop tancades les votacions, el jurat escollirà fins a 3 guanyadors d’entre els projectes més votats. El resultat final es donarà a conèixer el 29 d’octubre i el lliurament de les mateixes es portarà a terme el proper 19 de novembre a l’Auditori del CaixaForum de Madrid.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més de la dotació econòmica, que en aquesta edició seran 8.000 € repartits entre els guanyadors, les Beques Desafíate pretenen fomentar l’esport de les persones amb discapacitat, donant visibilitat i oportunitats a les joves promeses perquè puguin assolir els seus objectius esportius. Per aquest motiu, a més de les 3 Beques Desafíate, amb una dotació de 1.000 euros cadascuna, hi han dues Beques Especials amb una dotació de 2.500 cadascuna. Una d’elles està patrocinada, per segon any consecutiu, per la companyia de viatges online eDreams Odigeo.

Durant les quatre edicions prèvies de les Beques promogudes per Fundación Grupo SIFU s’han atorgat ajuts a 3 equips i als 20 esportistes espanyols que han aconseguit realitzar tot tipus de reptes esportius en diverses disciplines i en diferents llocs del món. En la passada edició, les beques es van repartir entre dos triatletes, dues atletes, una nedadora i un jugador de bàdminton. Camí Martínez, Jorge Espanya, Simón Cruz, Sara Andreu, Salvador Jiménez i Reme Medina ja estan treballant per superar els reptes d’aquest any.

BANER_300X250

Les Beques Desafíate de la Fundación Grupo SIFU porten el lema ‘Superant Límits’, que defineix l’essència d’aquestes beques amb el qual la Fundación busca enriquir el món de l’esport i sensibilitzar la societat mitjançant històries de superació personal i professional.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*