En marxa les ‘Beques Desafíate’ de SIFU per ajudar a persones amb discapacitat a realitzar reptes esportius

Està oberta la convocatòria d’inscripcions fins el 18 de maig

4a edicio beques desafiate sifu reptes esportius discapacitat
Cartell de les Beques Desafíate 2018 // Foto: Grupo SIFU

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la quarta edició de les Beques Desafíate que atorga la Fundación Grupo SIFU a esportistes amb alguna discapacitat que necessiten un ajut per aconseguir els seus reptes esportius.

La convocatòria d’inscripció es va iniciar el passat 23 d’abril a través de la pàgina web de la Fundació i estarà oberta fins el 18 de maig per a totes aquelles persones amb discapacitat reconeguda de més del 33% i un repte esportiu a superar durant el proper any.

BANER_300X250

Un cop tancat el període d’inscripcions s’obrirà una fase de votació pública a través de la pàgina de Facebook de la Fundació Grupo SIFU. Posteriorment el jurat escollirà fins a 5 guanyadors d’entre els projectes més votats. El resultat final es donarà a conèixer el 15 de juny.

Les beques tenen una dotació econòmica de 7.500€ que es repartirà entre els guanyadors. Però a més, i com l’any passat, las Beques Desafíate, compten enguany amb una Beca Especial Patrocinada per l’empresa eDreams. Un jurat especial i independent escollirà entre tots els projectes presentats un guanyador que se sumarà a los guanyadors escollits d’entre els més votats pel públic.

Durant les tres primeres edicions de les Beques Desafíate, la Fundació Grupo SIFU ha atorgat ajuts per un valor de més de 15.000€ a 3 equips i 10 esportistes que han aconseguit dur a terme els seus reptes esportius. Sense anar més lluny, l’any passat les beques es van repartir entre dos triatletes, un snowboarder y dos nedadors. Victor González, José Manuel Quintero, Eduardo Sánchez, Julia Fernández y Samuel Delgado estan treballant aquest any per superar els seus reptes.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*