En marxa les ‘Beques Desafíate’ de SIFU per ajudar a persones amb discapacitat a realitzar reptes esportius

Està oberta la convocatòria d’inscripcions fins el 18 de maig

4a edicio beques desafiate sifu reptes esportius discapacitat
Cartell de les Beques Desafíate 2018 // Foto: Grupo SIFU

Aquesta setmana s’ha posat en marxa la quarta edició de les Beques Desafíate que atorga la Fundación Grupo SIFU a esportistes amb alguna discapacitat que necessiten un ajut per aconseguir els seus reptes esportius.

La convocatòria d’inscripció es va iniciar el passat 23 d’abril a través de la pàgina web de la Fundació i estarà oberta fins el 18 de maig per a totes aquelles persones amb discapacitat reconeguda de més del 33% i un repte esportiu a superar durant el proper any.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Un cop tancat el període d’inscripcions s’obrirà una fase de votació pública a través de la pàgina de Facebook de la Fundació Grupo SIFU. Posteriorment el jurat escollirà fins a 5 guanyadors d’entre els projectes més votats. El resultat final es donarà a conèixer el 15 de juny.

Les beques tenen una dotació econòmica de 7.500€ que es repartirà entre els guanyadors. Però a més, i com l’any passat, las Beques Desafíate, compten enguany amb una Beca Especial Patrocinada per l’empresa eDreams. Un jurat especial i independent escollirà entre tots els projectes presentats un guanyador que se sumarà a los guanyadors escollits d’entre els més votats pel públic.

BANER_300X250

Durant les tres primeres edicions de les Beques Desafíate, la Fundació Grupo SIFU ha atorgat ajuts per un valor de més de 15.000€ a 3 equips i 10 esportistes que han aconseguit dur a terme els seus reptes esportius. Sense anar més lluny, l’any passat les beques es van repartir entre dos triatletes, un snowboarder y dos nedadors. Victor González, José Manuel Quintero, Eduardo Sánchez, Julia Fernández y Samuel Delgado estan treballant aquest any per superar els seus reptes.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*