Dilluns, 20 maig 2024
spot_img
IniciCULTURALa Fundació Setba s'alia amb Ticketmaster i Worldcoo per finançar el projecte...

La Fundació Setba s’alia amb Ticketmaster i Worldcoo per finançar el projecte cultural ‘Magistrals’

Mitjançant la campanya “Euro Solidari”, creada per Ticketmaster i Worldcoo, els donants tenen l'oportunitat de fer contribucions fins al 30 de juny a través de la plataforma de venda d'entrades de Ticketmaster

fundació setba cultura i art persones amb discapacitat intel·lectual
Taller del projecte ‘Magistrals’ // Foto: Laura Gálvez-Rehin

La Fundació Setba s’ha unit amb Ticketmaster i Worldcoo en una iniciativa conjunta per finançar el projecte Magistrals, el qual té com a objectiu promoure l’accés a la cultura i l’art per a les persones amb discapacitat intel·lectual.

Mitjançant l’acció “Euro Solidari”, creada per Ticketmaster i Worldcoo, els donants tenen l’oportunitat de fer contribucions fins al 30 de juny a través de la plataforma de venda d’entrades de Ticketmaster.

Per a la Fundació Setba, aquesta col·laboració és d’una importància vital, ja que posa de manifest el compromís de l’empresa privada amb la promoció de la cultura amb valor social. “Creiem fermament que la cultura és un dret universal que hauria de ser accessible per a totes les persones, i treballem activament per contribuir a la transformació social mitjançant la cultura i l’art,” afirma Cristina Sampere, directora de la Fundació Setba.

Les persones amb discapacitat sovint es troben amb diversos obstacles, incloent-hi la discriminació i l’exclusió social. L’accés a l’art i la cultura no només els proporciona una eixida expressiva, sinó que també els permet explorar noves formes de comunicació i participar plenament en la societat, fomentant així la inclusió, l’estima de si mateixos i el desenvolupament personal.

El projecte Magistrals té com a objectiu professionalitzar els tallers d’art d’entitats del sector de la discapacitat a Catalunya. Des del 2009, s’han organitzat projectes artístics i culturals amb valor social, dirigits a col·lectius en risc d’exclusió, com ara persones amb trastorns mentals, dones i joves interns en centres penitenciaris, i ara, persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb la participació de diverses entitats com la Fundació Cares, la Fundació Catalana Síndrome de Down, CIPO, grup Asproseat, Grup Alba, CO Les Corts, Fundació Ampans, CO Condal i Fundació Caviga, i el suport de reconeguts artistes professionals com ara Marta Fàbregas i Paula Leiva, el projecte Magistrals busca crear un espai inclusiu on les persones amb discapacitat puguin expressar-se i créixer a través de l’art i la cultura.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content