Dilluns, 17 maig 2021
spot_img
IniciEntitatsLa Fundació Privada Ilersis revisa el codi ètic que regeix totes les...

La Fundació Privada Ilersis revisa el codi ètic que regeix totes les seves actuacions i principis

fundacio ilersis codi etic families
El codi ètic afecta a totes les famílies que formen part de l’entitat // Foto: Fundació Ilersis

La Fundació Privada Ilersis està treballant en la revisió del seu codi ètic que regeix totes les seves actuacions: cultura ètica, principis i valors motiu pel qual ha obert un procés participatiu.

Aquest codi ètic s’emmarca dins les línies establertes pel Pla Estratègic 2018-2020 i té com a repte oferir una cobertura global, que doni resposta a les necessitats al llarg de totes les etapes de la vida de les persones, tenir sempre en compte les seves demandes i interessos, cuidar els seus nuclis familiars, impulsar l’autonomia de les persones i el seu benestar. 

Aquest Pla Estratègic es va a començar a debatre a través d’un grup transversal de professionals dels diferents àmbits s d’actuació d’ Ilersis, aprovat per la direcció i el patronat de la Fundació al 2018. 

Un grup de famílies i una representació de les persones amb discapacitat (del Centre Especial de Treball, del Centre Ocupacional i dels diferents serveis d’Habitatge) estan treballant per fer-hi les aportacions que considerin oportunes en quan a la definició i la promoció dels valors sobre els quals cal fer incidència.

El resultat de tot plegat ha de ser la redefinició del Pla Estratègic de l’entitat pel qual es regirà Ilersis durant els propers 2 anys. L’aportació de les famílies i de les persones usuàries és especialment significativa, atès que són els destinataris directes i els més interessats en assolir l’objectiu de construir un país socialment just, equitatiu, generador de drets i oportunitats per a tothom. 

OFERTA 5è ANIVERSARI !!!

SUBSCRIU-TE A LA NEWSLETTER DIÀRIA PER NOMÉS 7,99€ L'ANY

Necessitem la teva col·laboració per seguir fent un periodisme de qualitat que respecti i doni visibilitat a les persones amb diversitat funcional

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES