Dilluns, 4 març 2024
IniciRESPONSABILITAT SOCIALLa Fundació Privada Atendis posa en marxa l’11a edició de la panera...

La Fundació Privada Atendis posa en marxa l’11a edició de la panera solidària més gran de Catalunya

Gràcies al suport de 121 empreses i comerços de la ciutat de Sabadell

panera soliaria atendis 2022
La panera solidària estarà exposada a l’establiment Xeviot de Sabadell // Foto: Fundació Atendis

La Fundació Privada Atendis ha posat en marxa l’11a edició de la iniciativa Més que una panera – La panera solidària d’Atendis, que persegueix l’obtenció de recursos en benefici de les persones ateses a l’entitat sabadellenca, gràcies al suport de 121 empreses i comerços de la ciutat. 

Com cada any, es posen a la venta 10.000 participacions – s’espera superar les 8.500 venudes en l’edició anterior- a un preu de 2,5€, amb l’objectiu d’aconseguir recaptar 25.000€ destinats a la realització d’activitats i compra d’equipament a favor de les més 250 persones amb discapacitat intel·lectual que atenem actualment.

La panera inclou, entre molts altres regals, una Smart TV, un altaveu ALEXA, una espatlla de pernil de BELLOTA, una càmera fotogràfica instantània FUJIFILM, una cafetera de càpsules DOLCE GUSTO, una bicicleta MEGAMO Natural, un robot aspirador Irobot Roomba, un xec regal de 150€ per comprar material construcció/decoració, un val-regal carro de la compra (150€), un val regal alimentació (200€), xec-regal Apple (300€), lots de productes gastronòmics, xec regal Escapada (200€), lots de productes de cosmètica i bellesa i moltes coses més…

Com l’any passat, en aquesta edició es tornen a incloure 10 sorteigs extraordinaris de 10 dinars/sopars per a 2 persones de restaurants de la ciutat i entorn.

Fins el 28 de desembre, data en la que es realitzarà el sorteig davant notari, la panera restarà exposada a l’aparador de l’establiment Xeviot. Es poden comprar números a diversos establiments de la ciutat (On comprar) i també a través de la web Panera.

La Fundació Privada Atendis, entitat social sense ànim de lucre que des fa 59 anys dona servei a persones amb discapacitat intel·lectual a través de diversos serveis.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content