La Fundació Pinnae lliura els Ajuts d’Impuls Social a 10 projectes d’entitats de la Vegueria Penedès

Amb una dotació total de 200.000 euros

pinnae-ajuts-impuls-social-projectes-vegueria-penedes
El lliurament es va realitzar la Forum Berger Balaguer // Foto: Fundació Pinnae

La setmana passada la Fundació Pinnae va fer el lliurament de la línia d’Ajuts d’Impuls Social pel Territori 2019 amb una dotació econòmica conjunta de 200.000 euros per als projectes guanyadors. Durant l’acte, que es va celebrar al Fòrum Berger Balaguer, amb la presència de representants de les 10 entitats guanyadores de la Convocatòria -s’han presentat un total de 37 projectes-, es van signar els acords de col·laboració amb la Fundació Pinnae i es va fer lliurament dels diplomes de reconeixement que atorga la línia d’ajuts.

El lliurament el va fer Martí Solé, President de la Fundació Pinnae i Pere Regull, Delegat del Govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès i Alcalde de Vilafranca del Penedès.

BANER_300X250

Enguany la línia d’ajuts s’ha repartit entre deu projectes que es desenvoluparan en les quatre comarques de la Vegueria Penedès. L’objectiu de la Convocatòria, que va estar oberta del 30 d’abril al 21 de maig, és oferir un suport econòmic a aquells projectes i entitats que treballen per a les persones i col·lectius més vulnerables de la nostra societat i que s’executen dins les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf. 

El president de la Fundació Pinnae va manifestar “que per segon any consecutiu la Fundació Pinnae ha seguit amb el seu fort compromís per donar suport als col·lectius més vulnerables, que estan passant per moments molt difícils i amb la nostra aportació, ajudem a les entitats al fet que puguin desenvolupar la seva tasca, tan important i socialment necessària,  també va afegir: de cara a l’any vinent la voluntat de la Fundació és que la xifra solidària destinada als ajuts vagi creixent.”

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*