La Fundació Maresme reconeix el compromís social de les empreses

La Oca, Hallotex i Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis reben un guardó

fundacio-maresme-compromis-empresarial
L’acte va aplegar un centenar de persones // Foto: Fundació Maresme

La Fundació el Maresme va fer ahir al vespre l’Ateneu de la Fundació Iluro es va omplir per veure en directe el reconeixement que feia la Fundació el Maresme al compromís social de les empreses amb motiu del seu 50è aniversari.

Concretament es van entregar guardons a l’empresa mataronina Productes Codina “La Oca” pel seu compromís continuat amb el Centre Especial de Treball (CEO) de l’entitat; a l’empresa tèxtil Hallotex per la seva tasca d’inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual; i a la Fundació Alsina i Arenas i Baum de Bernis en reconeixement a la col·laboració incondicional amb els serveis i centres de la Fundació el Maresme.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’acte, conduït pel director gerent de la Fundació el Maresme, Albert Vidal, s’iniciava amb la benvinguda de Pere Carles, president de la Fundació Iluro i Josep Morgades, president de l’entitat organitzadora. Tot seguit, l’expert en innovació i desenvolupament empresarial, Norbert Monfort, presentava la ponència “Ambientmanagement: del lideratge a la creació d’ambients”. Una petita càpsula formativa que va atraure l’atenció de tots els assistents, introduint conceptes d’innovació organitzativa a les empreses per conjugar entre diferents generacions, augmentar el compromís dels treballadors i ressaltar la transcendència de la missió.

A continuació, va arribar el moment més esperat de l’acte, el lliurament dels reconeixements, a càrrec d’usuàries de la Fundació el Maresme. Un cop feta l’entrega d’aquests guardons, l’encarregat de cloure l’acte va ser l’alcalde de Mataró, David Bote, que va agrair a la Fundació el Maresme la tasca social que realitza a la ciutat, així com a totes les empreses i entitats compromeses socialment a nivell de serveis o inserció.

BANER_300X250

Finalment, els assistents van gaudir d’una copa de cava servida pels cambrers del Servei Ocupacional d’Inserció de la Fundació.

FECETC_Banner_fira si i millor

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*