TMB llança la campanya de sensibilització ‘Mou-te per les persones amb discapacitat’

Amb la col·laboració i el suport del COCARMI

campanya-solidaria-tmb-mou-te-persones-discapacitat
Imatge de la campanya ‘Mou-te per les persones amb discapacitat’ // Foto: TMB

Durant el darrer trimestre d’aquest any es durà a terme la campanya “Mou-te per les persones amb discapacitat” de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) per sensibilitzar a la societat sobre les necessitats i la realitat de les persones amb discapacitat.

En aquesta campanya ha participat activament el Comitè Català de Representants de les Persones amb Discapacitat (COCARMI), que ha col·laborat en el disseny de la imatge i el lema de la campanya, la proposta de diferents activitats de sensibilització i en l’elaboració d’un tríptic amb consells sobre com dirigir-se i comunicar-se amb les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

La campanya està dissenyada per dur a terme diferents accions en cadascun dels mesos del trimestre. Així durant el mes d’octubre el protagonisme el tindrà l’esport, mentre que el mes de novembre estarà dedicat a la dona amb discapacitat i el desembre a la commemoració del desè aniversari de la Convenció Internacional sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat.

Aquesta és la sisena edició d’aquesta campanya que s’emmarca dins del programa Tria la teva causa i que està promoguda pels treballadors de la companyia de transports TMB, que enguany han escollit com a causa solidària el suport a les persones amb discapacitat.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*