La Fundació MAP planta un arbre a cada municipi del Ripollès per simbolitzar el seu arrelament a la comarca

Amb motiu de la celebració del 50è aniversari

Arbre 50 anys fundacio map Ribes Freser municipi ripolles
Usuaris del CETMAP plantant l’arbre a Ribes de Freser // Foto: Fundació MAP

La Fundació MAP ha decidit regalar un arbre a cada un dels pobles de la comarca del Ripollès com una forma d’agraïment per acompanyar l’entitat durant els 50 anys des que es va crear, i també com una manera de mostrar l’arrelament a tota la comarca, la voluntat de continuar creixent al seu costat i de deixar testimoni d’aquest vincle que uneix entitat i municipis.

Així, les brigades de jardineria del centre especial de treball CETMAP plantaran durant aquesta primera quinzena de març un exemplar de Moixera de guilla (Sorbus aucuparia), en cadascun dels municipis de la comarca. L’arbre escollit és de fulla caduca i molt resistent al fred. És un exemplar típic de muntanya que pot viure molt bé al Ripollès. El seu fruit es conserva tot l’hivern i, tot i ser amargant, és comestible i se’l solen menjar els ocells en un període on aquest escasseja.

L’arbre simbolitza la fortalesa, la resistència i la perseverança de les famílies i particulars que fa 50 anys van apostar per crear una entitat que ha sigut clau per promoure la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat del Ripollès.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*