Dilluns, 6 desembre 2021
IniciEntitatsLa Fundació MAP planta un arbre a cada municipi del Ripollès per...

La Fundació MAP planta un arbre a cada municipi del Ripollès per simbolitzar el seu arrelament a la comarca

Arbre 50 anys fundacio map Ribes Freser municipi ripolles
Usuaris del CETMAP plantant l’arbre a Ribes de Freser // Foto: Fundació MAP

La Fundació MAP ha decidit regalar un arbre a cada un dels pobles de la comarca del Ripollès com una forma d’agraïment per acompanyar l’entitat durant els 50 anys des que es va crear, i també com una manera de mostrar l’arrelament a tota la comarca, la voluntat de continuar creixent al seu costat i de deixar testimoni d’aquest vincle que uneix entitat i municipis.

Així, les brigades de jardineria del centre especial de treball CETMAP plantaran durant aquesta primera quinzena de març un exemplar de Moixera de guilla (Sorbus aucuparia), en cadascun dels municipis de la comarca. L’arbre escollit és de fulla caduca i molt resistent al fred. És un exemplar típic de muntanya que pot viure molt bé al Ripollès. El seu fruit es conserva tot l’hivern i, tot i ser amargant, és comestible i se’l solen menjar els ocells en un període on aquest escasseja.

fiare banca etica crowdfunding

L’arbre simbolitza la fortalesa, la resistència i la perseverança de les famílies i particulars que fa 50 anys van apostar per crear una entitat que ha sigut clau per promoure la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat i en situació de vulnerabilitat del Ripollès.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES