Dissabte, 23 setembre 2023
IniciENTITATSLa Fundació "la Caixa" col·labora amb la Fundació Privada Alosa en un...

La Fundació “la Caixa” col·labora amb la Fundació Privada Alosa en un projecte de vida independent

Ha fet una donació de 10.000€ que servirà per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament

Projecte vida independent fundacio alosa
Moment de la donació per al projecte de vida independent // Foto: Fundació Privada Alosa

El passat 27 d’abril de 2023 la Fundació La Caixa va atorgar a la Fundació Privada Alosa la quantitat de 10.000€ per la realització i execució del seu projecte de vida independent, adreçat a persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament que volen viure de forma independent.

ICF23_Baner Financament-300x600

El projecte el que busca és promocionar la inclusió a la comunitat d’aquestes persones a la vegada que es lluita contra la seva vulnerabilitat i l’estigma de la societat, per tal de dur a terme el seu projecte de vida independent amb els suports que necessitin amb l’objectiu d’aconseguir el màxim d’autonomia possible.

El projecte de vida independent va néixer el 2018 i actualment compta amb 9 pisos d’arrendament amb 16 persones beneficiàries, amb aquest finançament la Fundació busca augmentar aquest número i millorar el servei perquè totes les persones que vulguin iniciar la seva vida independent puguin fer-ho.

La Fundació Alosa és una entitat privada sense ànim de lucre fundada el 1994 a la ciutat de Lleida, que té com a objectiu principal donar suport a les persones adultes amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament i/o salut mental a la província de Lleida que tenen la capacitat jurídica modificada judicialment. Vetlla perquè les persones que atén puguin desenvolupar el seu projecte vital amb els diferents suports que necessitin mitjançant un pla individualitzat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta aportació econòmica de la fundació la Caixa donarà l’oportunitat a la Fundació Alosa per continuar treballant i oferir una vida independent sense vulnerabilitat a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content