Dijous, 27 gener 2022
IniciInclusió LaboralLa Fundació La Caixa va aconseguir inserir laboralment 8.525 persones amb discapacitat...

La Fundació La Caixa va aconseguir inserir laboralment 8.525 persones amb discapacitat durant el 2020

A través del programa d’integració laboral Incorpora

pagaments convocatòries entitats discapacitat
El programa Incorpora treballa per a la inserció laboral de col·lectius vulnerables // Foto: Obra Social “la Caixa”

El programa d’integració laboral Incorpora de la Fundació La Caixa va aconseguir un total de 8.525 insercions laborals de persones amb discapacitat durant el 2020, segons un comunicat de la pròpia entitat.

A més del col·lectiu de les persones amb discapacitat, el programa va inserir també 25.749 persones en risc d’exclusió, amb el que en total les persones inserides laboralment durant tot el 2020 van ser 34.274. 

Aquestes insercions en el mercat laboral s’han pogut donar gràcies a la col·laboració de 11.700 empreses que han participat en el projecte Incorpora. Aquestes xifres destaquen principalment per haver-se donat en un any marcat per la pandèmia.

El programa Incorpora, engegat el 2006, ofereix a les empreses un servei gratuït d’assessorament i acompanyament per facilitar la incorporació en les seves plantilles de persones amb discapacitat o en situació de vulnerabilitat, com a joves en risc d’exclusió, víctimes de violència de gènere , aturats de llarga durada i exreclusos, entre d’altres.

La xarxa de més de 1.200 tècnics de el programa, que ofereix atenció personalitzada i seguiment continuat als participants, va seguir prestant un suport integral als usuaris abans, durant i després de la seva contractació.

Entre les tasques dels tècnics d’inserció laboral s’inclouen la prospecció d’empreses, el seguiment del procés de formació de la persona beneficiària, l’acompanyament laboral de les persones inserides, la solució dels conflictes que puguin sorgir en el marc de la relació laboral i el foment de la col·laboració de noves empreses al programa.

Secció patrocinada per

FECETC color logo

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content