La campanya ‘Jo Dono el Pas’ vol recaptar 1 milió d’euros per impulsar la investigació en esclerosi múltiple

Està impulsada per la Fundació GAEM

campanya jo dono el pas investigació esclerosi múltiple
Cartell de la campanya ‘Jo dono el pas’ // Foto: Fundació GAEM

La Fundació GAEM ha llançat Jo Dono el Pas, una campanya solidària i inclusiva que vol captar 1 milió d’euros per impulsar la investigació de recerca biomèdica en esclerosi múltiple.

Jo Dono el Pas és la primera campanya que converteix els passos en esforç i aquest, gràcies al patrocini d’empreses i donatius de particulars, en fons per a la recerca biomèdica en esclerosi múltiple, malaltia neurodegenerativa, i ara per ara incurable, que afecta prop de 8.000 persones a Catalunya i 50.000 a Espanya.

Fundació GAEM destinarà els fons aconseguits a finançar els seus projectes de recerca, dels quals dos ja han arribat als pacients i estan en fase clínica per verificar la seva seguretat i eficàcia.

Més enllà de captar fons per a la investigació, la campanya Jo Dono el Pas té dos importants objectius més: conscienciar la societat sobre l’esforç afegit que suposa viure amb esclerosi múltiple i implicar al públic en un estil de vida més saludable.

banner-electium_300x250-V3_nou copy

En la campanya hi pot participar qualsevol sense aportació econòmica. Jo Dono el Pas proposa registrar els passos que donem en el nostre dia a dia, quan correm, entrenem, anem en bicicleta, o simplement quan passegem, i pujar-los a la web www.yodoymispasos.es. Els passos donats es traduiran, gràcies a la Taula de Conversió d’Esforç elaborada per IBP Índex i Fundació GAEM, en l’esforç que es necessita per realitzar aquests recorreguts, que no només depèn de la distància, sinó de la dificultat de les rutes i l’estat físic de la persona.

La campanya Jo Dono el Pas ja ha comptat amb la participació de nombroses personalitats conegudes de diferents àmbits, com el periodista Xavier Sardà, i els afectats Cristina Maró (actriu i model), Bruno Bergonzini (actor), Jacobo Caruncho (periodista i blogger), Ramón Arroyo, Asier de la Iglesia (jugador de bàsquet), Juanjo Amate , Agna Egea, Miguel López Abenoza i Neus Benítez.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*