La Fundació Àmbit crea un Laboratori d’Investigació d’Emocions des de la Diversitat Funcional

L’entitat obre una convocatòria d’incorporacions al projecte fins el 15 de setembre

laboratori investigació emocions diversitat funcional
El LIED vol analitzar quines emocions participen en la realitat de la discapacitat // Foto: Pixabay

La Fundació Àmbit Ecologia Emocional ha iniciat un nou projecte sota el nom Laboratori d’Investigació d’Emocions des de la Diversitat (LIED), que neix amb l’objectiu d’analitzar quines emocions participen en aquesta realtitat humana anomenada ‘discapacitat’ i com gestionar-les adaptativament des de la posició que ens toqui viure.

En aquest sentit ha obert una convocatòria d’incorporacions adreçada a persones interessades relacionades directa o indirectament amb la diversitat funcional; professionals de diferents àmbits que treballen en contacte amb persones amb diversitat funcional; o qualsevol persona motivada en una convivència harmònica des del respecte per la diversitat, que vulguin aportar de forma gratuïta i generosa el seu coneixement i la seva experiència.

BANER_300X250

L’objectiu d’aquest projecte és investigar quines són les creences, mites i estereotips que ens fan pensar en la diversitat funcional de forma desadaptativa, i com ho projectem en nosaltres mateixos, els altres i el món.

També mirarà de trobar respostes adaptatives davant els pensaments, les emocions i els comportaments i actituds que genera la diversitat funcional i així poder definir estratègies ecològiques i eines metodològiques adequades per a la transformació social.

Les persones interessades en participar en aquest projecte hauran d’enviar curriculum vitae i carta de motivació a rafareoyo@fundacioambit.org especificant LIED com a assumpte. El termini de recepció de candidatures finalitza el proper 15 de setembre.

banner_dental

1 Comentaris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*