Diumenge, 22 maig 2022
Diumenge, 22 maig 2022
spot_img
IniciInclusió LaboralLa fira ‘Sí, i millor’ per ajudar a les persones amb discapacitat...

La fira ‘Sí, i millor’ per ajudar a les persones amb discapacitat a trobar feina tornarà els dies 9 i 10 de novembre

Organitzada per la FECETC en col·laboració amb la fundació CIES

cartell de la fira si i millor 2022
Cartell de la fira ‘Sí i millor’ en l’edició de 2022 // Foto: FECETC

La Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC) organitzarà un any més, i en col·laboració amb la fundació CIES, la fira ‘Sí, i millor- Di-Capacitat i Talent’, per posar en contacte persones amb discapacitat que busquen feina amb empreses que n’ofereixen.

En principi, serà els dies 9 i 10 de novembre al recinte firal de Montjuïc. Els organitzadors ja ha començat a preparar aquesta nova edició i per aquest motiu fan una crida a les persones amb discapacitat que volen accedir al mercat de treball o millorar la seva situació laboral, i a les empreses compromeses amb el talent del col·lectiu, perquè es reservin aquestes dates a l’agenda.

banner newsletter oferta 50%

Així, doncs, comença el compte enrere dels preparatius d’una fira que, gràcies a l’experiència dels últims anys, confia en millorar els resultats de l’edició del 2021.

L’any passat, 21 empreses de diferents sectors i dimensions i 1.874 persones van participar a les diferents activitats que s’hi van organitzar, des de xerrades motivacionals i inspiradores a experiències de contractació de persones amb discapacitat, passant per un col·loqui sobre la tasca de preparació d’accés al mercat laboral que fan algunes universitats amb cursos específics, una fira de productes dels nostres CET, una visita a Casa Batlló i una trobada- reflexió entre l’aleshores president de FECETC, Josep Roset, i el president del Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI), Antonio Guillén.

D’altra banda es van comptabilitzar 1.150 entrevistes de feina i 74 ofertes laborals i es van formalitzar aquells dies una trentena de contractes (als quals caldria afegir els formalitzats en dies posteriors). I la major part dels currículums van passar a formar part de les borses de treball de les empreses, que els tenen en compte en posteriors vacants.

Les empreses interessades a participar a la fira, ja sigui amb ofertes de feina o com a patrocinador, poden contactar amb Miquel Vidal als telèfons 648.733.842 – 93.313.48.95 o a l’adreça de correu electrònic empresa@firasimillor.org

Secció patrocinada per 
FECETC color logo

Diari de la DisCapacitat Oferta Newsletter 50% descompte

Ara per només 7,99 € durant el primer any rebràs al teu correu cada dia tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya. No deixis escapar aquesta oportunitat!!

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content