Dimecres, 19 gener 2022
IniciInclusió LaboralLa fira ‘Sí i Millor, di-Capacitat i Talent' ultima detalls abans d’obrir...

La fira ‘Sí i Millor, di-Capacitat i Talent’ ultima detalls abans d’obrir portes a Barcelona aquesta setmana

fira si i millor capacitat talent obre portes Barcelona
Un grup de visitants a l’edició de l’any passat // Foto: FECETC

A falta de només dos dies perquè arrenqui la fira ‘Sí, i Millor, di-Capacitat i Talent’, ja són més d’una trentena les empreses i entitats que han reservat espai per participar-hi, entre les que es troben Acciona, ISS, Ilunion, Carrefour, Nestlé, Kellogg’s, FCC, Ndavant, Encofrats Alsina.

L’organització està ultimant els darrers detalls abans d’obrir les portes del saló els dies 13 i 14 de març al Museu Marítim de Barcelona. L’objectiu del certamen és facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat i, al mateix temps, ajudar a les empreses de més de 50 treballadors a complir amb l’obligació legal de reservar un 2 per cent de llocs de treball al col·lectiu.

Per les empreses, aquesta cita suposa una important oportunitat per potenciar la seva reputació, projectar el seu compromís social, donar contingut a la seva política de Responsabilitat Social Corporativa (RSC). A més, la seva participació els donarà l’oportunitat de contactar amb professionals que enriquiran els equips amb els seus valors i diversitat.

Pel que respecta a les persones amb discapacitat, la fira és una oportunitat per contactar, en un sol espai de 1.700 metres quadrats, amb empreses que tenen vacants o bé una bossa d’ocupació per al col·lectiu.

Per això, a més de l’oferta de vacants, la fira ha preparat, un any més, un Programa d’activitats que poden ajudar els candidats en la seva recerca de feina, com la preparació de currículums o entrevistes de treball o la potenciació d’aquelles capacitats i habilitats personals que més valor poden aportar..

Així mateix, les empreses exposaran casos d’èxit empresarial en la inserció laboral de persones amb discapacitat, les ofertes disponibles i la dinàmica de contractació que serviran d’orientació per a assistents i empreses.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content