José Márquez Rodríguez rep el reconeixement com a millor venedor de l’ONCE a Catalunya durant l’any 2018

Actualment realitza la seva activitat a Palafolls

venedor once catalunya 208 jose marquez
José Márquez rebent el reconeixement com a millor venedor del 2018 // Foto: ONCE Catalunya

José Márquez Rodríguez ha estat seleccionat com el millor venedor de l’ONCE de l’any 2018 en l’àmbit de la Delegació Territorial de Catalunya. Un guardó amb el qual l’Organització tracta de reconèixer anualment l’esforç dels treballadors dedicats a la venda responsable dels seus diferents productes de joc.

José Márquez, venedor amb discapacitat, es dedica a aquesta tasca des del 12 de febrer de 2014 i en l’actualitat, la realitza la seva activitat a la localitat de Palafolls, formant part de la xarxa de 2.700 venedors que té l’ONCE a Catalunya en aquests moments.

BANER_300X250

José, al costat dels altres venedors seleccionats de tots els punts d’Espanya van rebre els corresponents guardons, fa uns dies, en el transcurs d’un sopar de gala celebrada a l’Hotel ILUNION Pius XII de Madrid.

A més de la gala, els premiats van poder gaudir de tot un cap de setmana de convivència i companyonia, en què hi va haver temps per a una visita guiada pel Madrid “De l’Avantguardisme del Segle XXI al centre històric de la ciutat”, assistència a un espectacle cultural; dinars i sopars de convivència; i temps lliure per al seu propi gaudi.

Com és tradició, el lema triat per a la gala dels Millors Venedors de l’ONCE de l’any 2018, en la seva XII edició, va ser el de “Bona gent ONCE”, com ja es va fer en anys anteriors, i va transcórrer sota els valors del Talent, Perseverança, Solidaritat, Il·lusió, Enginy, Proximitat i Generositat.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*