Divendres, 22 setembre 2023
IniciINCLUSIÓ LABORALLa Fira d’ocupació per a persones amb discapacitat “Sí, i Millor! di-Capacitat...

La Fira d’ocupació per a persones amb discapacitat “Sí, i Millor! di-Capacitat i Talent” s’ajorna al mes de novembre

El saló organitzat per la FECETC se celebrarà finalment del 9 a l’11 de novembre

fira ocupació si i millor di capacitat i talent
Espai Talent Arena de la fira ‘Sí i Millor! di-Capacitat i Talent’ // Foto: FECETC

La Fira d’ocupació “Sí, i Millor! di-Capacitat i Talent,, organitzada per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), per ajudar a les persones amb discapacitat a trobar feina, s’ha ajornat fins el mes de novembre, concretament se celebrarà dels dies 9 a l’11.

ICF23_Baner Financament-300x600

La fira se celebra al Recinte Firal de Montjuïc de Fira de Barcelona, en el marc del Saló de l’Ocupació i BizBarcelona. De fet, se celebra al Talent Arena, un espai d’unió entre els dos salons per aprofitar les seves sinèrgies. Fa uns mesos, els organitzadors van anunciar la celebració d’aquests certàmens pel mes de setembre però la decisió presa ara d’ajornar aquests dos certàmens “per tal d’aconseguir un millor encaix en l’intens calendari” ha provocat també el canvi de dates de la fira organitzada per la FECETC.

La Fira d’ocupació “Sí, i Millor! di-Capacitat i Talent preveu millorar les xifres de visitants del 2020 i superar els seus resultats, de més d’un centenar d’entrevistes de treball (una part en format virtual, d’altres de presencials per mitjà d’un speed dating) entre persones amb discapacitat que busquen feina i empreses amb ofertes d’ocupació.

La Plataforma ‘Club de feina ‘Sí, i millor’’ està oberta per incorporar totes les persones amb discapacitat que estiguin buscant feina i les empreses que fan ofertes de feina.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

D’altra banda, la fira serà també un espai de networking entre empreses i on aquestes podran informar-se de com complir la quota de reserva d’ocupació per al col·lectiu amb discapacitat. Així mateix, s’està preparant un complet programa d’actes de Talent que inclou, entre moltes altres coses, xerrades amb exemples d’inclusió laboral de persones amb discapacitat, els avantatges de contractar treballadors amb discapacitat.

Secció patrocinada per:

FECETC color logo
https://fecetc.org

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content