La FEDDF organitza un curs per a nous àrbitres de rugbi en cadira de rodes a Barberà del Vallès

El 16 i 17 de febrer coincidint amb la 2a jornada de la lliga Nacional

curs nous àrbitres rugbi cadira rodes barberà vallès
Per assistir al curs no cal experiència prèvia ni en rugbi ni arbitratge // Foto: FCEDF

La Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) organitza un curs per a nous àrbitres de rugbi en cadira de rodes que se celebrarà el cap de setmana del 16 i 17 de febrer a Barberà del Vallès coincidint amb la 2a jornada de la Lliga Nacional de rugbi en cadira de rodes.

Durant el curs s’abordaran totes les qüestions descrites en el reglament juntament amb les funcions de l’àrbitre de pista i altres components de l’equip arbitral des del punt de vista del seu comportament davant el joc i execució en la seva tasca.

BANER_300X250

El curs està dirigit fonamentalment a persones que tinguin ganes d’aprendre i una actitud positiva cap al treball en equip. Està obert a qualsevol persona, especialment àrbitres d’altres esports adaptats o convencionals, tècnics, esportistes o qualsevol persona que tingui relació amb l’esport.

No es requereix experiència prèvia en l’arbitratge ni en l’esport del rugbi en cadira de rodes per a realitzar aquesta formació. En aquest enllaç es pot accedir al document amb tota la informació relativa al curs.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*