La FCEDF presenta les activitats commemoratives del seu 50è aniversari al Museu Dr. Melcior Colet

Dins les sessions del Barcelona Sports Film

activitats-commemoratives-50-aniversari-fcedf
La presentació va ser al Museu i Centre d’estudis de l’esport Dr. Melcior Colet // Foto: FCEDF

Ahir va tenir lloc l’acte de presentació de les activitats commemoratives del 50è Aniversari de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) al Museu i Centre d’estudis de l’esport Dr. Melcior Colet. L’acte ha estat emmarcat dins les sessions del Barcelona Sports Film que s’està celebrant aquesta setmana en diferents ubicacions de Barcelona.

Durant l’acte, que va comptar amb la presència del Director General del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig, es van donar a conèixer algunes de les activitats que es portaran a terme durant el 50è Aniversari de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat com xerrades i exposicions entre d’altres que s’aniran informant properament. També van intervenir en l’acte, Juli Pernas, Director de la Fundació Barcelona Olímpica, el Dr. Josep Oriol, que va parlar del Programa Hospi Sport; Montse Gràcia, presidenta de l’UNES Escola Esportiva, i l’actual jugadora de quad rugbi, Marta LLauradó.

BANER_300X250

Per finalitzar l’acte es van projectar els films del Barcelona Sports Film corresponents a la sessió “El Repte” dedicada a l’esport adaptat.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*