Arrenca a Manresa una nova activitat del Programa Hospisport de la FCEDF

Destinada a infants i adults amb alteracions motrius

programa hospisport manresa
Es treballarà l’autonomia de l’infant i l’adult a l’aigua // Foto: FCEDF

Aquest dissabte 2 de desembre comença una nova activitat del Programa Hospisport a les instal.lacions de l’Ateneu les Bases de la ciutat de Manresa. L’activitat, destinada a nens/es i adults amb alteracions motrius té l’objectiu de millorar la salut i la qualitat de vida dels inscrits. L’activitat comença amb set persones inscrites, 3 de les quals són nens/es i quatre adults.

Durant les diferents sessions que es portaran a terme, es treballarà l’autonomia de l’infant i l’adult a l’aigua millorant la seva resistència, la coordinació i l’equilibri de manera motivant i divertida.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Segons Lluís Turró, responsable del Programa Hospisport a la demarcació de Barcelona, “aquest és el primer pas per donar cobertura a la zona de la Catalunya Central on fins ara no havíem arribat, d’aquesta manera, totes aquelles persones amb discapacitat que vulguin practicar activitat física o esport adaptat ja no caldrà que s’hagin de desplaçar fins a Barcelona, això és l’inici i l’idea es anar obrint altres activitats esportives adaptades”.

Les Inscripcions per aquesta nova activitat estan obertes i es poden fer a través del telèfon de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) o enviant un correu a: barcelona@esportadaptat.cat.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*