La FCEDF premiada com a Millor Gestió Federativa pel jurat de la 21a Festa de l’Esport Català

El jurat determina els guardons que es lliuraran el proper 23 de gener al CaixaForum Barcelona

jurat premis esport català millor gestió federativa fcedf
El jurat es va reunir ahir a la seu de la UFEC per determinar els guardons // Foto: UFEC

La Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha estat escollida pel jurat de la 21a festa de l’Esport Català -una iniciativa de la UFEC i el diari Sport– com a premiada a la Millor Gestió Federativa a la reunió que va tenir lloc ahir al matí a la seu de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

Segons el criteri dels membres del jurat, la FCEDF és una entitat que duu a terme, des de fa molts anys, una gran tasca de promoció i difusió dels valors d’inclusió de la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat, alhora que els seus esportistes copen els podis de les competicions internacionals de més prestigi.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els premis a millors esportistes catalans de l’any han estat per Ona Carbonell i Marc Màrquez i, entre d’altres premiats destacar a Jordi Villacampa. guardonat com a reconeixement de la seva gran trajectòria dins del bàsquet. També destacar a Òscar Cadiach, primer català que aconseguix completar les ascensions dels 14 vuit mil sense oxigen suplementari, Premi a l’Esperit Esportiu.

Els premis es lliuraran en el transcurs de la gala de la 21a Festa de l’Esport Català, que se celebrarà el proper dimarts 23 de gener del 2018 partir de les 20 hores al CaixaForum Barcelona.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*