Teatre Accessible porta ‘El gos de l’hortolà’ al Teatre Nacional de Catalunya aquest cap de setmana

Es podran veure dues sessions accessibles el dissabte i diumenge

teatre accessible gos hortolà tnc
També es representarà la ‘Comèdia de les mentides’ accessible a Madrid // Foto: Pentación Espectáculos

Després del pont, Teatre Accessible torna amb força als teatres espanyols, oferint aquesta setmana fins a cinc produccions accessibles per a persones amb discapacitat sensorial i persones grans a les ciutats de Valladolid, Alcobendas, Madrid i Barcelona.

Pel que fa a Barcelona, tant dissabte com diumenge els espectadors podran gaudir de dues sessions accessibles. L’obra que es podrà veure és “El gos de l’hortolà” al Teatre Nacional de Catalunya, una versió representada per la Companyia Nacional de Teatre Clàssic que ha recorregut tot el país. En aquest cas les funcions tindran lloc el dissabte a les 20:00 i el diumenge a les 18:00.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Recordem que el projecte Teatre Accessible, promogut per   Fundació Vodafone Espanya , el  Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida , la  Fundació Els Tres Turons  i l’empresa tecnològica  Aptent Solucions, garanteix en les seves funcions el subtitulat, l’audiodescripció, el so de sala amplificat i el bucle magnètic individual.

Recordar que també està disponible a la recepció de l’accessibilitat en el teu propi dispositiu mòbil a través de l’aplicació STARTIT , dissenyada per Aptent, i que és l’eina que crea, edita i difon la subtitulació o l’audiodescripció d’una obra.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*