Dissabte, 22 gener 2022
IniciEsport AdaptatLa FCEDF estarà present a la Jornada lúdica de Lleida amb motiu...

La FCEDF estarà present a la Jornada lúdica de Lleida amb motiu de La Marató de TV3

cartell jornada lúdica lleida amb la marató tv3
Cartell de la jornada lúdica que es farà a Lleida el proper dissabte // Foto: ASPID

La Federació Catalana d’Esport per Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) col·laborarà amb la jornada lúdica que se celebrarà a Lleida el proper dissabte 17 de desembre amb motiu de La Marató de TV3 dinamitzant l’activitat de slalom que es durà a terme durant tot el matí.

Des de les 11 a 14h  tindrà lloc una Jornada lúdica amb motiu de “La Marató de TV3” als voltants de la Plaça Paeria (LLeida) on es realitzaran activitats lúdiques i de sensibilització envers les patologies de l’ictus i les lesions medul.lars i cerebrals traumàtiques.

La jornada, organitzada per l’Associació Aspid, l’Associació de malalts i familiars d’ictus de Lleida (AMILL), Neuro Lleida, IRB LLeida i el Centre Neurorehabilitador M. Martí i Pol comptarà amb activitats lúdiques com un circuit de reptes psicomotors, activitats de sensibilització, cadires adaptades per fer esport, la pràctica d’esports adaptats entre d’altres moltes activitats.

La Fundació La Marató de TV3 va ser creada el 1996 per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d’excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa televisiu la Marató de TV3, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content