Els comerços de les Corts regalaran arbres de Nadal fets per persones amb diversitat funcional

Estan elaborats amb paper reciclat

nadal inclusiu a les corts barcelona
Els arbres tenen uns 20 centímetres d’alçada // Foto: Ajuntament de Barcelona

Més de 600 establiments comercials del Districte de les Corts de Barcelona regalaran als seus clients uns arbres decoratius de Nadal elaborats pels usuaris i usuàries dels centres ocupacionals del districte amb paper reciclat. També es repartiran bosses de roba serigrafiada, l’estampació de les quals ha anat a càrrec dels usuaris i usuàries d’aquests centres.

Amb aquesta campanya es vol reflectir la diversitat humana, el respecte, la constatació de les capacitats i el treball col·laboratiu. Es tracta de fer visible i identificar la campanya de Nadal 2016 a les Corts amb el valor i el caràcter inclusiu que es dona a tots els projectes que es realitzen des del Districte a través dels productes nadalencs elaborats pels centres ocupacionals del territori.

BANER_300X250

El projecte s’impulsa des del Districte en col·laboració amb la Fundació la Caixa / CaixaBank i compta amb la participació i implicació d’alguns sectors comercials i entitats de persones amb discapacitat de les Corts.

Així, han participat en la confecció i distribució dels arbres 128 nois i noies del Taller Ocupacional Ariadna, Centre Ocupacional les Corts, del Servei d’Orientació i Inserció, del Centre Ocupacional Paideia i del Centre d’Higiene Mental de les Corts.

Els establiments col·laboradors són de l’Eix Sants les Corts, de l’Eix el triangle (Barri les Corts- Zona Camp de la Creu), de l’Eix Maternitat Sant Ramon, del Mirall de Pedralbes, del Pedralbes Centre, del Mercat de les Corts, El Corte Inglés i de L’illa Diagonal.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*