Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALEl CET Intecserveis de Sant Boi de Llobregat celebra 15 anys donant...

El CET Intecserveis de Sant Boi de Llobregat celebra 15 anys donant suport a tasques de neteja

campanya 25N diba
centre especial treball intecserveis 15 anys
Els treballadors del CET realitzen tasques de neteja a 45 centres diàriament // Foto: Salut Mental Catalunya

El Centre Especial de Treball (CET) Intecserveis, amb seu a Sant Boi de Llobregat, està de celebració. Aquest recurs dedicat a la integració laboral i psicosocial de persones amb discapacitat i amb diagnòstic de salut mental que actualment facilita llocs de treball a més de 100 persones, va commemorar el passat 27 de novembre els 15 anys des de la seva fundació.

Aquest centenar de treballadors/es que avui ocupa el CET Intecserveis desenvolupa tasques de neteja diàriament en 45 instal·lacions, s’encarrega del manteniment diari de parcs i jardins, així com serveis de suport en tasques de manteniment, bugaderia, magatzem, destrucció de documentació confidencial, etc.

Entre la cartera de clients del CET s’hi compten empreses del sector hospitalari, docència i investigació, informàtica, asseguradores, automoció, naval, sociosanitari i diverses empreses de l’administració pública.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content