La FCEDF donarà dues conferències sobre els beneficis de l’esport adaptat

Vol expandir la seva tasca a través del programa HospiSport

llicències federatives FCEDF
Llicències federatives // Foto: Imatge cedida per la FCEDF

La Federació Catalana d’Esport de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) participarà properament com a ponent en dues conferències del programa Hospisport i els beneficis de la pràctica de l’esport adaptat.

La primera d’elles serà el proper dissabte 20 de febrer a les 10 hores al Centre Residencial Mutuam Collserola. Lluís Turró parlarà sobre el tema de la l’Atàxia en una ponència sota el títol “Tinc Atàxia, què puc fer?”. La segona conferència s’engloba dins del “Congrés de Pacients de Febre Mediterrània Familiar i síndromes autoinflamatoris d’Espanya”. En aquesta ocasió serà Edgar Hernández qui abordarà el tema de “L’esport a l’artritis reumatoide”, en una xerrada que tindrà lloc el divendres 26 de febrer a les 19 hores a la Casa del Mar de Barcelona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Ambdues ponències són fruit del treball estratègic que s’està fent des de la Federació per expandir el coneixement de les activitats federatives i, més concretament, del programa HospiSport. En aquesta línia, cal destacar que la FCEDF ha donat a conèixer les dades de les seves llicències federatives de l’any 2015-2016, un 33,30% de les quals són de Hoquei; un 33,30% d’Eslàlom; un 16,70% Bàsquet i el 16,70% restant són de Aquàtica.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*