Dijous, 13 juny 2024
IniciEMPRESALa Fageda busca obrir-se camí en el sector Horeca a la Comunitat...

La Fageda busca obrir-se camí en el sector Horeca a la Comunitat Valenciana

Ha reunit aquest dijous a una vintena de representants empresarials d'hostaleria, col·lectivitats i distribució al Club Alcatí, al Parc Natural de l'Albufera, per compartir la importància del valor social

la fageda sector horeca a la comunitat valenciana
Un moment del col·loqui celebrat al Club Alcatí // Foto: La Fageda

La Fageda, una cooperativa pionera en la integració laboral de persones amb discapacitat, ha reunit aquest dijous a una vintena de representants empresarials d’hostaleria, col·lectivitats i distribució al Club Alcatí, al Parc Natural de l’Albufera, per explorar com incorporar el valor d’una aliança amb empreses compromeses amb les persones al sector Horeca.

En el col·loqui, La Fageda ha presentat el seu model de projecte social i empresarial, on la producció de iogurts de gran qualitat serveix com a base per a la integració laboral i el desenvolupament personal de persones en situació de vulnerabilitat. Actualment, prop de 600 persones estan vinculades a aquest projecte singular.

Des del febrer del 2023, La Fageda està present a les províncies de Castelló i València amb quatre referències de iogurts a les botigues de Consum. Ara, busquen obrir-se camí en el sector Horeca i Col·lectivitats a la regió, teixint aliances i establint sinergies amb entitats locals.

PUBLICITAT

Un model d’èxit estudiat a les millors escoles de negocis

El director Comercial i de Màrqueting de La Fageda, Francesc Galí, ha afirmat que “l’entrada a la Comunitat Valenciana i altres territoris fora de Catalunya ens permet apuntalar el nostre projecte empresarial i social. Els nostres clients valoren la qualitat diferencial dels nostres productes i la nostra extraordinària diferència quant a sabor, compromís, origen i propòsit”.

Per la seva banda, la directora de comunicació i relacions institucionals, Eva Torrents, ha destacat que La Fageda “és de tot el que vol fer-se-la seva, ja sigui com a consumidor, prescriptor, visitant, client, etc. No som una empresa. Som un projecte social que utilitza l’empresa com a eina per fer realitat el propòsit, que és crear ocupació per a persones amb discapacitat, malaltia mental o col·lectius amb risc d’exclusió social”.

Durant el col·loqui, els assistents han pogut conèixer les claus d’un model que s’estudia a escoles de negocis i universitats com Harvard, IESE o ESADE. Un model que, a més de generar ocupació real i digna, s’ocupa de totes les dimensions que una persona necessita a la seva vida: treball, habitatge, salut, lleure i formació, oferint-li suport per a tota la vida.

PUBLICITAT

La Fageda espera que aquesta trobada serveixi per a obrir noves vies de col·laboració amb el sector Horeca a la Comunitat Valenciana, contribuint així a la seva missió social i a la construcció d’una societat més justa i inclusiva.

PUBLICITAT

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content