La cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” se celebrarà el 5 de novembre

Es va ajornar per coincidir amb la data del Referèndum a Catalunya

nova data cursa en marxa paràlisi cerebral
Aquest any els ambaixadors són els actors de la sèrie Merlí de TV3 // Foto: FEPCCAT

Ja hi ha data fixada per la celebració de la 7a cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral”. Serà el proper diumenge 5 de novembre, després que s’hagin posat d’acord els organitzadors, la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT) i IPSEN Pharma i el Districte de les Corts de Barcelona.

Recordem que la cursa, prevista pel 1 d’octubre, es va haver d’ajornar per la celebració del Referèndum d’autodeterminació que es va celebrar aquell dia a Catalunya.

BANER_300X250

Ara, l’esdeveniment tornarà a ocupar l’Avinguda Sant Ramon Nonat del Districte de Les Corts durant un matí per a visibilitzar el col·lectiu de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. La cursa, que ja és reconeguda com a esdeveniment solidari de referència de la ciutat de Barcelona, compta amb 2.300 persones inscrites.

Sota el paradigma de la participació en igualtat d’oportunitats i la no discriminació, la cursa solidària “En marxa per la paràlisi cerebral” és un homenatge a totes les persones que conviuen, en el seu dia a dia, amb aquestes discapacitats, així com a les famílies i entitats que vetllen per al seu benestar i la seva qualitat de vida.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*