La companyia Teatre Ganyotes torna amb el musical ‘Twestern’ per celebrar el seu 25è aniversari

Amb la participació de 40 actors i actrius amb diversitat funcional

teatre ganyotes twestern 25 anivesari
Teatre Ganyotes inclou actors i actrius amb diversitat funcional // Foto: Club Vaixell

Cinc anys després, el proper 27 de maig torna als escenaris Teatre Ganyotes per presentar ‘Twestern’, el seu nou musical de creació pròpia amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari. L’estrena tindrà lloc al Teatre de Tarragona.

Twestern es contextualitza al vell oest i posa en escena la disputa entre indis i cowboys per fer-se amb el poder de tot el poble. Es tracta d’un musical multidisciplinar que combina el teatre amb l’expressió corporal; una creació pròpia de l’àmbit del teatre social.

Aquest musical compta amb la participació de 40 actors i actrius amb diversitat funcional dalt de l’escenari, demostrant d’aquesta manera que la cultura és una disciplina eclèctica on tothom hi té lloc.

Les entrades per a l’estrena tenen un preu de 5 euros i es poden adquirir per internet o a les taquilles del Teatre Tarragona, els dimecres d’11 a 13h i els dijous i divendres d’11 a 13h i de 17 a 19h.

El projecte de Teatre Ganyotes entén el teatre i l’expressió corporal com a instruments tècnics que permeten desenvolupar les capacitats humanes de les persones, especialment de les que es troben en situació d’exclusió social. Esdevé una oportunitat social per als actors i actrius que en formen part perquè desenvolupa el seu talent artístic, treballa aspectes com la concentració, la memòria, l’atenció i el control de les emocions i perquè millora la seva autoestima, de manera exponencial.

D’altra banda, el fet que les propostes de Teatre Ganyotes es plantegin en les programacions habituals dels teatres fa que es normalitzi la presència d’actors i actrius amb capacitats diferents dalt dels escenaris i afavoreix la transformació social i la igualtat d’oportunitats.

Teatre Ganyotes és una companyia de teatre que pertany al centre d’oci i lleure Club Vaixellde la Fundació Sant Joaquim i Santa Anna. El Club Vaixell, amb una trajectòria de més de 50 anys de treball a la ciutat de Tarragona, s’especialitza en activitats de lleure per a persones amb discapacitat psíquica i es converteix en un espai de trobada d’aquestes persones durant el seu temps lliure.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*