Dissabte, 16 octubre 2021
HomeEsport AdaptatLa cituat de Barcelona acull la primera edició del Torneig Internacional Inclusiu...

La cituat de Barcelona acull la primera edició del Torneig Internacional Inclusiu d’Escacs

Organtizat per la FCECS, se celebra del 9 a l’11 d’octubre a la seu central de l’ONCE a Catalunya

Cartell 1º Torneig Internacional Inclusiu d'escacs 2021
Cartell del Torneig Internacional Inclusiu d’Escacs // Foto: FCECS

El propers 9, 10 i 11 d’octubre la seu de l’ONCE a Catalunya, situada a Barcelona, acollirà la primera edició del Torneig Internacional Inclusiu d’Escacs, amb la participació de les seleccions de Catalunya, Andalusia, Romania i la Selecció Catalana Femenina de la FCDC (Federació Catalana d’Escacs).

El torneig, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, serà el primer del món en aquesta modalitat en oferir un format inclusiu on s’integra el gènere, la discapacitat i la diversitat de seleccions participants.

La presentació oficial del campionat es durà a terme el proper dissabte 9 d’octubre a les 17h al hall de l’auditori de la seu de l’ONCE Catalunya. La competició es desenvoluparà durant la tarda del mateix dissabte, diumenge a la tarda i finalitzarà dilluns 11 al matí amb l’entrega de premis a les 13:30h. El model de competició consistirà en el desenvolupament d’una lliga entre les quatre seleccions, cada una constituïda per quatre jugadors/es + 1 suplent.

E podran veure els resultats del torneig a la web oficial de l’IBSA, així com seguir la competició en directe a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES