La campanya ‘Parla Obertament’ arriba al metro per conscienciar la societat sobre l’estigma de la salut mental

Es preguntarà als usuaris al vestíbul de l’estació Mundet

campanya obertament metro salut mental
La campanya estableix un a sèrie de preguntes als usuaris del metro // Foto: Twitter Salut

El vestíbul de l’estació de metro Mundet de la Línia 3 es convertirà el dia 28 de febrer, des de les 10 del matí fins a les 7 de tarda, en un espai de reflexió sobre la mirada que té la societat respecte a l’estigma de la salut mental.

L’acció s’emmarca dins de la campanya ‘Parla Obertament’. Durant 5 minuts, Obertament,  convidarà als usuaris del metro a seure’s i respondre mitjançant unes pilotes una sèrie de qüestions relaciones amb la salut mental.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La jornada també comptarà amb la presència de persones que conviuen amb problemes relacionats amb la salut mental, que amb els seus testimonis ajudaran a reflexionar sobre l’estigma.

Aquesta acció és una més de les que la campanya ‘Parla Obertament’ portarà a diferents espais públics de Catalunya (#sofaobertament, @noalestigma) per fer aquesta reflexió social i contribuir a una societat més oberta, justa i inclusiva.

BANER_300X250

Obertament és un conjunt d’associacions que lluiten contra l’estigma i la discriminació que pateixen les persones afectades per algun problema de salut mental. Treballen per aconseguir canvis en les actituds i comportaments de la població respecte a les persones que pateixen aquestes malalties.

FECETC_Banner_fira si i millor

1 Comentaris

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*