La FECPC i Catalònia Fundació Creativa firmen un acord per als World Games de Sant Cugat

Col·laboraran especialment en l’àmbit del voluntariat

acord catalonia fundacio creativa world games
Moment de la signatura de l’acord de col·laboració // Foto: FECPC

La Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i el Grup Catalònia han signat recentment un acord de col·laboració de cara a l’organització dels Jocs Mundials per a persones amb paràlisi cerebral (PC World Games) que es disputaran a Sant Cugat durant les dues primeres setmanes del proper mes d’agost.

Catalònia Fundació Creativa es converteix així en el main partner  de l’esdeveniment internacional, que espera comptar amb la presència de més de 1.000 persones entre esportistes, tècnics, assistents. L’acord entre les dues entitats se centrarà, especialment, en l’àrea de voluntariat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Els CP World Games, que per primer cop es disputaran a Catalunya, comptaran amb 9 disciplines diferents dividides en esports (Atletisme, Race Running, Futbol, Natació i Taekwondo) i esports en desenvolupament (Futbol Femení, Boccia, Tenis Taula i Eslàlom amb Cadira de Rodes).

Catalònia Fundació Creativa engloba dues entitats sense ànim de lucre que comparteixen l’objectiu comú d’atendre les persones amb discapacitat intel·lectual, sigui quin sigui el grau d’afectació: malaltia mental, trastorn de conducta o problema social associat.

BANER_300X250

Actualment gestiona 16 centres d’atenció i compta amb 760 professionals del sector de l’atenció a la discapacitat, que atenen un total de 830 persones.  La Fundació presta una assistència integral a les persones amb discapacitat intel·lectual, amb l’objectiu de proporcionar-los integració, socialització i qualitat de vida.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*