Guia online de Recursos per a la Discapacitat de la província de Barcelona

Amb el suport de la Diputació

guia online recursos discapacitat província barcelona
Guia de recursos // Foto: Diputació de Barcelona

Des de fa uns anys està disponible via online la Guia de Recursos per a la Discapacitat de la demarcació de Barcelona. Es tracta d’una guia elaborada per Ecom amb el suport de la Diputació de Barcelona, que té  la voluntat d’esdevenir una eina útil per als professionals dels Serveis Socials Municipals a l’hora d’orientar les persones amb discapacitat sobre els recursos als quals poden accedir per a la millora de la seva qualitat de vida i igualtat d’oportunitats.

Al mateix temps, també vol esdevenir un recurs útil per a les persones individuals que vulguin informar-se sobre els recursos i suports existents en l’àmbit de la discapacitat a la demarcació de Barcelona.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

En aquesta guia es fa un descripció breu del concepte de la discapacitat i de les diferents tipologies, així com de la seva evolució i de la nova mirada de la discapacitat a través de la filosofia de vida independent.

Incorpora, entre d’altres coses, un recull de recursos públics i privats adreçats a les persones amb discapacitat, i un llistat de pàgines web de referència per a la cerca de recursos en l’àmbit de la discapacitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*