La campanya “Fes un gest per l’ELA: Kms x l’ELA” recapta 16.813 euros

En una iniciativa de la Fundació Catalana d’ELA Miquel Valls

campanya ela
Les curses de bicicletes han aportat molts kms a la campanya // Foto: Imatge cedida per la Fundació Miquel Valls

La totalitat dels diners recaptats es destinaran al projecte que la Fundació Miquel Valls desenvolupa per la millora de la qualitat de vida de les persones afectades d’ELA i famílies. La campanya consisteix en la realització de gestos solidaris esportius a benefici de les persones afectades d’ELA i les seves famílies i per la lluita contra aquesta malaltia.

Des del passat 21 de juny s’han sumat a la campanya diferents curses, caminades, bicicletades, travesses nedant, associacions, ajuntaments i particulars d’arreu de tot Catalunya. Gràcies a aquestes iniciatives s’han aconseguit 16.813,10 kms, que s’han transformat en 16.813,10 €.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquesta campanya s’ha pogut anar seguint a través d’una web en la que es presenta el projecte, i es pot consultar els diferents esdeveniments adherits, els kms que les iniciatives i particulars han anat sumant i els kms que pas a pas s’han anat aconseguint amb la corresponent conversió en euros.

Donat l’èxit aconseguit la campanya “Fes un Gest per l’ELA: Kms x l’ELA” no s’atura, ja que des de la Fundació volen continuar endavant amb la seva lluita contra l’ELA fins a vèncer-la, i per aquest motiu es tornarà a posar el marcador des de la mateixa la web a 0 per què durant aquest 2016 puguin superar els kilòmetres aconseguits durant el 2015.

BANER_300X250

Per aquest motiu la Fundació fa una crida a qualsevol persona particular, associació, empresa, club esportiu o ajuntament que tingui una idea que pot ajudar a sumar Kms per l’ELA, perquè no dubti a contactar amb la per tirar-la a endavant. A més kms més projectes per la millora de la qualitat de vida dels afectats d’ELA i les seves famílies.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*