Bambú cia estrena una nova producció de teatre accessible i inclusiu

El proper 6 de febrer a niu de Bambú de Barcelona

bambú cia de teatre
Components de la companyia // Foto: Imatge cedida per Bambú cia de teatre

El proper 6 de febrer BamBú cia de teatre, companyia d’arts escèniques que en la seva trajectòria d’any i mig aposta per propostes de nova creació que inclouen actors amb i sense diversitat funcional i llengua de signes i audiodescripció en escena, estrena la seva nova producció ‘El mirador de les paraules que no puc dir’.

L’estrena es produirà a El niu de bambú, un nou espai sociocultural situat al barri de Guinardó de Barcelona, fundat per la directora de la companyia i autora també de la present obra, Carla Torres Danés. La nova producció compta amb l’actor Eladio Herranz, actor amb diversitat funcional, Cristal Barreiro, actriu sense  diversitat, Mireia Isal i Mireia Angulo, actrius en llengua de signes. Així doncs, es tracta, un cop més, d’una aposta en ferm de la companyia per un teatre inclusiu i accessible que reivindica la seva presència en circuits teatrals convencionals per tal de sensibilitzar vers la diversitat funcional i les propostes artístiques emergents.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

‘El mirador de les paraules que no puc dir’ és una obra de creació pròpia que incita a qüestionar-nos com un món envaït d’altes tecnologies per a la comunicació, és també un món envaït per la soledat i el desig de comunicar-se de debò. Una reflexió sobre el nostre món, el món d’avui, les pors i els límits del llenguatge i de la comunicació. Una oda a l’esperança que en la soledat intrínseca de l’ésser humà, no estem sols.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*