Junts Autisme organitza la jornada ‘Tots som blaus’ amb motiu del dia mundial de l’autisme

Se celebrarà el 2 d’abril amb la presència de la consellera Dolors Bassa

tots som blaus dia mundial autisme junts
Cartell de la Jornada ‘Tots som Blaus’ // Fundació Junts Autisme

La Fundació Junts Autisme ha organitzat la Jornada ‘Tots som Blaus’ que se celebrarà a Arenys de Mar el proper dia 2 d’abril amb motiu del dia mundial de l’autisme. L’entitat ha organitzat tot un programa d’activitats per aquell dia que inclou una cercavila amb el grup de percussió de Vilassar “Ssstrèpits”, un espectacle de màgia amb el Mag David, i també inflables, bombolles de sabó, música, xocolata per a tothom i altres sorpreses. La jornada comptarà amb la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

La missió de l’associació Junts per l’autisme és defensar els drets i la dignitat de les persones amb autisme per tal de millorar la seva qualitat de vida i la de les seves famílies, impulsant serveis que garanteixin la seva inclusió escolar, social i laboral.

BANER_300X250

Aquest és el programa complet d’activitats previst:

– 11.00h: Cercavila a càrrec dels timbalers SSStrepits

– 12.00h Màgia en directe gràcies a la Fundació Abracadabra

– 13.00h: Acte Institucional amb presentació del vídeo “JUNTS Canviem la vida de les persones amb autisme”. Amb l’assistència de diferents autoritats i de l’Hble. Sra. Dolors Bassa, Consellera del Departament de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya.

– 13.45 h Acte fi de festa amb enlairament de Globus x les persones amb autisme.

– 11.00 a 14.30h. Acte de sensibilització “JUNTS canviem la vida de les persones amb autisme” Deixa el teu missatge!.

– Xocolatada Jocs per als més menuts i per a les famílies , inflables , jocs gegants i bombolles de sabó. Tot conduït per en Truqui-Chan de la Fundació ‘El somni dels nens’.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*