Sant Cugat acollirà el 2018 la 13a edició dels Jocs Mundials per a persones amb lesió cerebral

Organitzats per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC)

sant cugat jocs mundials paràlisi cerebral
Sant Cugat serà la seu de la tretzena edició d’aquests jocs // Foto: FECPC

Sant Cugat acollirà els CPISRA World Games, la competició més important per a joves esportistes amb lesió cerebral, a l’agost del 2018. L’objectiu de la competició és preparar per als Jocs Paralímpics als atletes amb més projecció. Totes les marques aconseguides tindran un caràcter oficial.

Els jocs mundials són la màxima expressió de l’Associació Internacional Esportiva i Recreativa de Paràlisis Cerebral (CPISRA, en les seves sigles en anglès), que ha atorgat a la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) l’organització dels World Games.

BANER_300X250

La competició és especialment important per als esportistes més joves, ja que totes les marques aconseguides en aquest campionat tenen un caràcter oficial i són vàlides per classificar-se per a esdeveniments més importants com els Jocs Paralímpics o els Commonwealth Games, entre altes.

Les futures estrelles de disciplines com la boccia, la natació, el tennis taula, el CP Futbol, el Slalom en cadira de rodes, l’atletisme, el Race Running o el Para Taekwondo assistiran a la capital del Vallès Occidental amb l’objectiu de nodrir-se d’experiències i aconseguir els millors resultats.

Els World Games arribaran a la tretzena edició a Sant Cugat. L’ultima vegada que es van celebrar va ser a Nottingham, Anglaterra, el 2015.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*